vineri, 23 mai 2014

Tendinte 2014 in materie de bijuterii - colierele suprapuse!

      Accesoriile statement au reușit încă sa-si  păstreze poziția lor bine- meritata, in top, atunci când vine vorba de tendinte in materie de accesorii . Insa cea mai noua tendinta pentru vara 2014 o reprezinta stratificarea lor. Sfaturile despre stratificarea colierelor vă vor oferi șansa de a învăța cum aplicati aceasta tehnica la moda cu măiestrie și stil . Sezonul cald ar trebui să fie onorat cu tinutele drăguțe , care sunt completate cu cele mai noi accesorii.
Cei care sunt dornici de a experimenta cu cele mai recente tendințe în accesorii, cu siguranta colierele stratificate ii vor fascina, asa cum i-a fascinat, de asemenea, pe designer si pe celebrități . Într-adevăr, cei care nu au curajul necesar sau cunoștințele cu privire la modul de a stăpâni acest stil ar trebui să urmeze cateva sfaturi esentiale . Acestea va vor oferi atat șansa de a încerca diferite combinații și trucuri de potrivire a diferitelor materiale și culori va vor ajuta , de asemenea, să aflați modul de a încorpora acest stil in diferite tinute, fie casual , fie mai sofisticate . Asigurați-vă că acordati atenție la aceste detalii aparent minore, ca accesoriile , deoarece acestea pot contribui la succesul unui aspectul general . Fura trucuri de la celebritati, precum și designeri de moda, pentru a fi în măsură să oferi un exemplu real pentru a purta colierele stratificate intr-un mod elegant, la fel ca in imaginile prezentate.
Lungimea

Atunci când alegeți coliere, asigurați-vă că optati pentru cele care diferă în lungimea lor. De asemenea, este important sa alegeti colierele din acelasi material. Acest lucru ajuta la stratificarea lor și subliniaza fiecare piesă în frumusețea sa unică. Stratificarea nu inseamna necesar sa le ascunzi unul dupa altul, prin urmare, nu lasa accesoriile sa se amestece. Subliniaza textura lor unica și modelul.
Tinuta

Bluzele, precum și rochiile pe care le purtati sunt extrem de importante . Secretul pentru a incorpora tendințele intr-un mod sofisticat sofisticat este sa luati in considerare croiala articolelor dumneavoastra de imbracaminte. Deși tendințele moderne lăsa ușa deschisă pentru  interpretări unice , este important sa invatati cum să transpuneti  tendințele podiumurilor pentru zilele de muncă plictisitoare si sa aratati uimitor. În scopul de a flata formele dumneavoastra, trebuie sa optati pentru un decolteu in forma de V. Acest lucru va asigura expunerea corectă a pielii , în scopul de a face paradă cu aceste coliere stratificate și efectul lor fermecator .

Coliere stratificate pot adăuga o strălucitoare nuanță  tinuta dumneavoastra. Prin urmare, nu este nevoie sa le asociati cu haine care au ornamente suplimentare. Pastrati tinutele cat mai simple!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu