miercuri, 7 mai 2014

Cum sa-ti reziste parfumul mai mult pe piele!

     Parfumurile sunt printre cele mai mari arme secrete ale femeilor. Aceste mirosuri ademenitoare, senzuale ofera purtatorului lor  un aer misterios, feminin, care atrage imediat atentia. Deși găsirea parfumului perfect, care reflectă personalitatea ta nu este o sarcina usoara. Când ai găsit în cele din urmă parfumul semnătură, cu siguranță iti vei dori să dureze toată ziua. Afla sfaturile noastre și învata cum să faci parfumul sa dureze mai mult pe pielea ta.


Compoziția parfumului, tipul de piele și chiar lumina la care expui parfumul tău, toate joacă un rol vital în mentinerea lui. Dacă ai probleme în a găsi cea mai bună metodă de a păstra mirosul o lungă perioada, nu trebuie sa-ti mai faci griji. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să stii cum să păstrezi parfumul pe tot parcursul zilei.

În mod similar cu machiajul, parfumurile au nevoie de un anumit tip de bază pentru a păstra mirosul mai multe ore iar aceasta baza o reprezinta lotiunea de corp.
Cercetările au arătat că aromele dura mai mult pe piele grasa, hidratata, în timp ce mirosurile se evapora mai repede atunci când sunt aplicate pe pielea uscata. Incepe cu un duș revigorant și foloseste gelul de dus preferat sau săpun.
După ce ti-ai uscat corpul cu un prosop,  aplica crema hidratanta pe tot corpul, în scopul de a hidrata pielea ta și de a face parfumul sa dureze mai mult.
O alegere buna este sa potrivesti  parfumul cu lotiunea de corp. De fapt, multe companii lansarea kituri care conțin un parfum, un gel de dus si o lotiune de corp, de asemenea. În acest fel vei putea să pastrezi mirosul mai puternic și mai mult timp. Asemenea seturi complete sunt disponibile pe site-ul www.giada-rome.com

Atunci când aplici parfumul,  ia în considerare căldura corpului și asigura-te că-l aplici unde trebuie. Parfumurile pot dura mult mai mult atunci când sunt aplicate pe așa-numitele puncte de puls, cum ar fi incheieturile mainilor, in spatele urechilor, baza gâtului, in interiorul coatelor, între sâni sau la partea din spate a genunchilor.
Pe aceste puncte ale corpului, pielea este mai subtire si vasele de sange sunt mai aproape de piele. Prin urmare, pielea poate produce o cantitate mai mare de căldură, care sporește mirosul de parfum.
Pulverizeaza parfumul tău preferat înainte de a te imbraca, în scopul de a evita colorarea hainelor tale. Asigura-te ca pulverizezi la aproximativ 10-12 cm și apoi plimba-te prin aburii de parfum pentru a distribui parfumul pe tot corpul.

Freaca o cantitate mica de unt de shea sau ulei de măsline cu privire la punctele de puls unde ai de gand sa pulverizezi parfumul. Acesta este un mod minunat de a face parfumul sa dureze mai mult pe piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu