marți, 27 mai 2014

Cum sa folosim uleiul de cocos pentru par

Visati la un păr frumos și mătăsos ? Atunci introduceti uleiul de cocos in rutina dumneavoastra și urmăriți cum parul  revine la viață . Femeile africane folosesc de multe ori uleiul de nucă de cocos pentru a-si hidrata părul, deoarece parul lor este în mod natural uscat și creț .

Utilizările uleiului de nucă de cocos sunt atât interne ( îl puteți adăuga la felul preferat de mancare pentru a beneficia de grasimi sanatoase ) și extern ( pentru piele și păr ). Tipul de ulei de cocos pe care sa-l cautati ? Ei bine, uleiul virgin de cocos este recomandat pentru uz intern și extern , deoarece are cea mai buna concentrație de substanțe nutritive .
Beneficiile uleiului de cocos pentru par

Beneficiile uleiului de cocos provin din calitățile sale reparatoare. Uleiul de nucă de cocos este foarte bun pentru par, deoarece contine vitamina E ( substanță esențială care hrănește pielea, parul si unghiile ) , acidul capric și acid lauric . Toți acești compuși promoveaza regenerarea proteinelor ​​în foliculii de par , deoarece acestea pot pătrunde profund in fiecare fir de păr și sa-l fortifice. Acest lucru înseamnă ca uleiul  de cocos , nu doar hidrateaza si protejeaza parul , dar , de asemenea, il hrănește si-l ajută sa-si recapete sănătatea și puterea.
Deoarece uleiulul de cocos este dotat cu elemente nutritive de vindecare, îl puteți folosi pentru a trata parul care este grav deteriorat din cauza vopsirii. Uleiul de nucă de cocos este, de asemenea, un remediu excelent pentru parul care și-a pierdut strălucirea, asa ca nu ezitati sa folositi o masca de ulei de cocos din când în când, pentru a menține aspectul sănătos.

 Cum se aplica uleiul de cocos pe par

Când vine vorba de procesul de aplicare a uleiului de cocos pe par, puteți înlocui câteva picături de balsam cu câteva picături de ulei  de cocos, pentru a avea parul stralucitor si puternic. În cazul în care firele de păr sunt subtiri si despicate, utilizati uleiul de cocos și o masca de par regeneratoare care sa faca parul  sa arate din nou sănătos.
Dacă aveți nevoie sa va vindecati scalpul de senzația de mâncărime și sa eliminati matreata, uleiul de cocos poate fi o soluție, deoarece este cunoscut pentru proprietatile sale, de a calma și trata mâncărimea, atât pe scalp ,cat si pe corp.

Utilizați uleiul de cocos de trei ori pe săptămână pentru a va masa scalpul și acoperiti firele de par de la radacini la capete pentru o hidratarea profunda si un tratament impotriva matretii. Lăsați uleiul de cocos  timp de aproximativ 1-2 ore, apoi se spală părul ca de obicei.
Uleiul de nucă de cocos lasă, de asemenea, un parfum minunat, dulce, foarte persistent, acesta fiind un alt motiv pentru utilizarea acestui multi remediu natural pentru ingrijirea parului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu