joi, 22 mai 2014

Bijuteriile potrivite in functie de forma fetei

Găsiti cele mai bune bijuterii pentru forma fetei, pentru a va îmbunătăți caracteristicile faciale și ascunde posibilele defecte.

Selectam hainele în funcție de forma corpului nostru, de ce sa nu potrivim si bijuteriile in functie de forma fetei  pentru a îmbunătăți caracteristicile noastre faciale. Unii ar putea crede că detaliile care conteaza atunci când cumpăra accesorii sunt culoarea sau stilul. Greșit! Colierele și cerceii au scopul de a completa tinuta noastra. Urmariti ghidul nostru practic pentru a găsi cele mai bune bijuterii in functie de forma fetei.
Fata ovala

Primul pas este de a defini forma fetei . În acest caz, dacă aveți o față ovală, sunteti norocoasa. Într-adevăr, aproape orice stil și lungime arată superb, la o fata ovala.
Atunci când optati pentru cercei, alegeti-i pe cei triunghiulari și în general, pe cei cu unghiuri. Acestia vor definitiva liniile fetei. Se recomandă să se evite cercei prea lungi, acestia vor alungi numai fata, încercați-i în schimb pe cei cu o lungime medie. Stelele și cei ascutiti arata uimitor.
Coliere mici au fost concepute pentru caracteristicile fetei ovale. Dacă aveți un gât mai lung,  puteti schimba coliere foarte lungi cu cele scurte . Acestea vor accentua lungimea gatului si se potrivesc perfect cu o rochie cu un decolteu adanc.
Fata rotunda

O fata rotunda necesită de multe ori de bijuterii care creaza iluzia de slăbire. Formele unghiulare vor reduce rotunjimea caracteristicile tale .
Sunteti, de asemenea, norocoase, deoarece există stiluri infinite si lungimi care va pot flata fata .
Triunghiurile și stiluri dreptunghiulare au fost menite pentru a acorda stralucire imaginii dumneavoastra. Cerceii extra-lungi  pot face minuni pentru caracteristicile dumneavoastra .Colierele lungi, sunt,de asemenea, cele mai potrivite.Evitați purtarea de bijuterii, care va maresc gatul , nu sunt recomandate perlele și pietrele mari .

Fata patrata

În acest caz, veți avea nevoie de bijuterii care sa înmoaie liniile feței bine definite. Acestea vor adăuga rotunjime feței.
Stilul circular este perfect pentru dumneavoastra, purtati-l cu incredere. Acesta  va camufla calitatea extra-definita a fetei. Evitați piese unghiulare dacă nu doriți să subliniati si mai mult forma patrata a fetei. Cercurile si cerceii lacrima sunt nu numai eleganti, dar va vor lumina, de asemenea,  look-ul într-o clipă.
Unei fete patrate i se potrivesc colierele un pic mai lungi, decorate cu pandantive. 
 Fata alungită / dreptunghiulară

Această formă se lupta de multe ori sa camufleze liniile verticale. De aceea, este important sa alegeti  bijuterii care va scurteaza gatul si fata. Bijuteriile statement sunt o alegere minunata, mai ales daca sunt scurte.
Optati pentru diferite culori si forme ovale pentru a arata fabulos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu