miercuri, 6 mai 2015

Tendinte ochelari de soare in 2015

Indiferent dacă preferați  ochelarii de soare ovali, rotunzi sau pătrati, există o mulțime de opțiuni pentru această vară, pe baza tendințele designeriilor prezentate la Fashion Week pentru sezonul primavara / vara 2015.
De la rame albe clasice și ochelari de soare ochi de pisica la rame supradimensionate și foarte moderne, aici sunt descrise cele mai mari tendințele in materie de ochelari de soare din aceasta vara.


Ochelari de soare retro
La fel ca multe dintre hainele si accesoriile de la Fashion Week, tendintele  retro sunt, de asemenea, prezente, mai ales atunci când vine vorba de stilurile aniilor '60 și '70.
Chanel, Derek Lam, Valentino, Temperley London si Gucci utilizate forme retro pentru ochelarii de soare, care adaugă o notă de glamour la tendintele modei pentru primavara / vara 2015.

Ochelari de soare cu lentile colorate
 Uitati de lentilele negre și nu vă fie teamă de a alege culori luminoase. Este una dintre cele mai mari tendințe in materie de ochelari  în 2015, preferate de Charlotte Ronson, MSGM, Lacoste, in nuante de portocaliu, galben si albastru. Ochelarii din imageine sunt disponibile pe site-ul www.giada-rome.com

Ochelari de soare cu rame albe
Dacă tintiti spre un look sofisticat pe care il puteți obține numai de la clasic, ochelarii de soare cu rame albe ofera un dram de retro și o eleganta aparte. Christian Siriano, Erin Fetherston și Kate Spade au fost cei mai mari susținători ai acestei tendințe, de la ochii de pisica clasici, la alte lentile și  forme atemporale.

Ochelari de soare supradimensionati
Sunt mai mari decât oricând, și in mod sigur nu faceti o alegere nereusita daca optati pentru o pereche mare de ochelari în această vară. La Moschino și Roberto Cavalli, ochelarii de soare sunt mari și îndrăzneți în acest an, așa că nu-i ratați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu