joi, 5 martie 2015

Ce bijuterii se poarta in 2015?

Tendința hippie a aniilor '70,  care a fost un hit pe podiumurile de prezentare, influențează, de asemenea, bijuteriile, dar nu este singura tendința majoră pentru bijuteriile din 2015. Fie că preferați să purtati bijuteriile de dimensiuni mici sau pe cele statement, gasiti moduri inedite de a le asorta look-ul din acest an.

De la coliere din cristale la manșete din metal, aflati ultimile tendințele majore in materie de bijuterii in 2015, inclusiv cele mai bune culori și pietre. Alegeti-va favoritele și completati-va stilul cu cele mai elegante piese din acest an.
Colierele statement la baza gatului
Revenind din anii '90, colierele sunt, de asemenea, una dintre tendințele majore pentru anul 2015. Chanel, Dior, Givenchy și mult mai multe case de moda le-au îmbrățișat pentru primăvară, oferind o varietate de modele. Uita-ti de versiunile subtile si optati pentru cele statement și îndrăznețe, fie cu lanțuri late sau pietre mari.
Colierul este disponibil pe site-ul www.giada-rome.com
Cerceii vintage
 Încercați una dintre tendințele cele mai sofisticate in materie de bijuterii pentru 2015 și optati pentru cerceii Art Deco de epocă. Dolce & Gabbana, Prada, Christian Dior și Proenza Schouler au prezentat o varietate de cercei cu detalii de epocă sofisticate. Nu vă fie teamă sa optati pentru stilul vintage sau stiluri foarte vechi cum ar fi cel cu camee.
 Cerceii sunt disponibile pe site-ul www.giada-rome.com
Bratarile metalice
Bratarile cu mansete metalice dramatice, sunt, de asemenea, una dintre tendințele mari de bijuterii in 2015. Fie că preferați un stil minimalist sau optati pentru bijuterii indraznete, bratarile in genul manșetelor mari de metal sunt cu siguranta pe trend. Efectele mici, gravate pe mansete pot ajuta, de asemenea, la realizarea unui look dramatic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu