joi, 10 iulie 2014

Cum sa-ti albesti unghiile cu ingrediente naturale!

Există numeroase motive pentru care unghiile noastre pot deveni gălbui. Nu vă fie teamă de a incerca următoarele moduri simple de a va albi unghiile, dacă aveți nevoie de un remediu pentru această criză de frumusete. Utilizati ingrediente care au un efect de albire naturala. Spune-ti "la revedere" unghiile galbene și includeti aceste ritualuri simple, în regimul de îngrijire săptămânal sau lunar al unghiilor.
Sucul de lamaie
Albiti-va unghiile cu ajutorul acestui ingredient banal si comun. Într-un bol mediu se toarnă 1 cană de suc ​​de lamaie si 1 cana de apa pura. Se înmoaie unghiile in acest amestec timp de 15 minute. Repetați acest ritual de cel puțin două ori pe săptămână pentru a vedea rezultatele uimitoare. Dacă doriți, puteți utiliza, de asemenea, coaja de lamaie pentru a freca cuticulele din jurul unghiilor. Clătiți sucul de lamaie cu apa calduta.

Bicarbonat de sodiu
Bicarbonatul de sodiu are un efect de albire natural. Într-un castron se amesteca o parte egală de apă și bicarbonat de sodiu. Următorul pas este de a introduce unghiile in bol si de a le lasa timp de 30 de minute.
Timpul ar putea părea destul de mult, cu toate acestea, este important de a lăsa tratamentul exact 30 de minute. La sfarsit, spalati-va cu apa calduta.
Pasta de dinti 
Pastele de dinti sunt create pentru a îndepărta petele intunecate de pe dinți. Prin urmare, acestea pot face magie, de asemenea, cu unghiile galbene. Folosiți o periuță de dinți pentru a aplica o cantitate mica de pasta de dinti pe unghii.
Începeți sa periati secțiunile galbene acordând o atenție deosebită pielii sensibile din jurul unghiilor și a cuticulelor. În cele din urmă clătiți tratamentul cu apa calduta.

Capsune si bicarbonat de sodiu 
Căpșunele sunt utilizate, de asemenea, pentru a elimina diferite pete de pe dinti. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, aceste fructe în procesul de albire a unghiilor galbene. Într-un castron zdrobiti 4-5 căpșune și adaugati o linguriță de bicarbonat de sodiu. Frecați amestecul pe unghii și lasati tratamentul timp de 10 minute. În final se clătește amestecul cu apă călduță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu