marți, 22 iulie 2014

Bijuterii de nunta: cum trebuie purtate!

Dacă ai crezut că ai scapat dupa gasirea rochiei de mireasa, trebuie sa te trezesti la realitate - este timpul pentru accesorii. Doar aminteste-ti prima regulă în materie de bijuterii de nunta: NU EXAGERA. Este tentant să te incarci cu cat mai multe bijuterii, dar tu nu vrei ca toate aceste metale prețioase sa te puna în umbră în ziua cea mare. Urmeaza acești patru pași simpli și vei arata regeste fără să para ca ai "jefuit" dulapul reginei de bijuterii.
1. Asorteaza bijuteriile cu rochia ta. 
Primul pas in alegerea bijuteriilor perfecte este sa stii daca bijuteriile se potrivesc cu nuanta rochiei tale.
Alb pur: ornamentele de aur ar putea intra in conflict cu aceasta nuanta de culoare alb strălucitor. Vă sugeram sa alegeti perle sau argint.
Ivory: Această nuanță este de un alb moale, luminos, iar unele versiuni au chiar nuanțe galbene. Alege bijuteriile aurii pentru a-ti evidenția nuanța .

2. Nu uita de decolteu
Asocierea decolteului cu bijuteriile de la gat poate adăuga caracter pentru rochia ta, sau chiar sa evidențiaeze o caracteristică unică.
Decolteu in forma de inima sau fara bretele: Pentru ceva un pic diferit, nu purta colier si concentreaza-te asupra unor cercei candelabru mari, în schimb. Poarta cercei din cristale clare, Swarovski, pentru un aspect elegant. Dacă optezi pentru un look Glamour, proaspat, include două sau trei mici flori proaspete sau de matase in parul tau. Cerceii candelabru, cu cristale Swarovski, din imagine sunt disponibili pe site-ul www.giada-rome.com
In forma de V: Fie că optezi  pentru un pandantiv sau colier, la acest stil trebuie neaparat sa porti bijuterii. Un lanț subțire, cu un pandantiv simplu este un mod elegant, în timp ce perlele au un farmec clasic. Pentru un stil mai indraznet, poarta un set format din colier si cercei, pentru o combinatie perfecta.

3. Cand ai dubii, ramai la elementele de bază 
Daca alegerea bijuteriilor de nunta se dovedește mult mai dificilă decât a găsi rochia, există un duo de bijuterii care este atemporal: o pereche de cercei clasica, lacrima,  cu un colier sofisticat, cum ar fi un sirag de perle sau un pandantiv.

4. Fii tu însuți
Cel mai important lucru despre alegerea bijuteriilor perfecte pentru rochia de nunta ta este că acestea sunt o reflectare din tine. Dacă nu te simti confortabil sa poarti cercei candelabru mari, ramai la cei mici. Succesul nuntii tale este garantat doar daca te simti bine cu ceea ce porti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu