marți, 15 aprilie 2014

Secretul frumusetii: uleiul de cocos!


     Mai intai a fost laptele de cocos, apoi apa de cocos iar acum uleiul de cocos – o mare parte din popularitatea acestui produs se datoreaza faptului ca este natural si nu are nimic sintetic in compozitie.
                                     


    Uleiul de cocos, spre deosebire de celalalte uleiuri minerale (care au si ele efect hidratant), ofera aceleasi beneficii dar fara niciun efect advers.  Cercetatorii au demonstrat ca folosirea uleiului de cocos imbunatateste hidratarea pielii iar lipidele raman intacte.  Iar cand vine vorba de tesutul  subtire, de calcaie aspre, sau de pielea  zgromturoasa de la cot si genunchi, uleiul de cocos iese in avantaj fata de cremele hidratante obisnuite si poate fi raspunsul cand vine vorba de afectiuni cronice ale pielii precum eczemele.
       “ Uleiul de cocos este un  produs hidratant excelent  si este si anti-inflamator” explica Ted Lain, dermatolog  in Austin, Texas.  Dr Lain subliniaza faptul ca studiile recente au aratat ca uleiul de cocos este un tratament mai bun pentru ecxema la copii decat uleiurile minerale clasice “ 46 % dintre pacientii care au folosit ulei de cocos au avut rezultate excelente la tratamentul ecxemelor, fata de 19 % dintre pacientii care au folosit uleiuri minerale”.
       Combinatia dintre anti-inflamator, antioxidant, anti-bacterian si hidratant face uleiul dde cocos sa fie cu adevarat unic.  Uleiu de cocos Bio poate fi achizitionat la pretul de 29 RON- de pe site-ul www.giada-rome.com  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu