vineri, 18 aprilie 2014

Bijuterii sarpe


        Se pare că șerpii au devenit o sursă foarte importantă de inspirație pentru colectiile de genti, parfumuri și bijuterii. Colecțiile de bijuterii sarpe din acest an sunt uimitoare. Ele reusesc sa capteze  esența antica a bijuteriilor purtate de zeițele grecesti și sa le transforme pentru a se potrivi cu lumea noastră modernă. Bijuteriile sarpe sunt  minunate și aduc armonie și mister în același timp.

    Colierul din imagine poate fi achizitionat  de pe site-ul www.giada-rome.com  la pretul de 49 RON
 
Inelele au o atractie incredibila si arata superb. Ele sunt menite să atragă atenția, prin urmare, acestea trebuie să fie purtate de femei încrezătoare, femeile care nu se tem să-și exprime senzualitate și stilul lor. Există o varietate de modele de inele cu șarpe disponibile, mai opulente sau mai discrete, în funcție de personalitatea fiecarei persoane.
 Brățările cu design model șarpe emană un anumit stil exotic, misterios și sofisticat.
 
Bratara din imagine este disponibila pe site-ul http://www.giada-rome.com/product.php?id=2072 la pretul de 41 RON
Coliere supradimensionate se disting printr-un design unic și contrastant. Oricare ar fi designul și culorile utilizate bijuteriile sarpe arata incredibil.
Bijuteriile statement sarpe pot veni în diferite modele și diferite cristale. Bijuteriile sarpe pot satisface toate gusturile, datorita diferitelor modele si culori folosite.
Purtarea de bijuterii sarpe te va face cu siguranță să ieși în evidență din mulțime și  contribuie la un aspect foarte sexy și elegant.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu