joi, 13 noiembrie 2014

Tendinte accesorii pentru primavara/vara 2015

Daca iti place sa simti pulsul lumii modei tot timpul, atunci este absolut necesar pentru tine sa cunosti cele mai recente schimbări și tendintele ale modei. Lucrul acesta il vom face chiar acum, de această dată vorbind despre accesoriile pentru sezonul primavara / vara 2015. Astfel, lista principalelor tendințe in materie de accesorii pentru primavara / vara 2015 arata astfel:

Tendinte bijuterii pentru Primavara / Vara 2015: Coliere Tub
Următoarea formă de coliere care capteaza într-adevăr atenția noastră este forma tub care vine impreuna cu cele mai diverse culori și texturi potrivite pentru orice combinație. Varietatea de material folosit pentru crearea de aceste coliere este o altă problemă de discuție, sugerând cel mai nebunesti variante pe care ti le-ai putea imagina vreodată. Astfel, este posibil să gasiti coliere tub din sticlă, ca la Salvatore Ferragamo, clasicul metal la Giorgio Armani și multe altele.
Tendinte bijuterii pentru Primavara / Vara 2015: Bratarile metalice
Detaliile metalice reprezintă urmatoarea tendinta pentru primăvara 2015 in materie de bijuterii. Venind în diferite combinații de culori, cu forme mari și mici și cu accente clasice și moderne, aceste piese vor reuși într-adevăr sa iti capteze imaginatia. Te poti inspira din bratarile metalice, cu aspect răsucit, colorate de la Phillip Lim, opțiunile înrămate și masive de la Lanvin, brățările clasice și minimaliste de la Louis Vuitton, si multe altele.
Tendinte bijuterii pentru Primavara / Vara 2015: Pietrele naturale
Pietre naturale s-au dovedit a fi următorul material folosit pentru crearea de bijuterii unice si spectaculoase. Practic, transformându-se în detalii masive, aceste opțiuni vin ca o contrabalanța pentru imaginea feminina, si în același timp, contribuie la combinațiile de culori atrăgătoare.
Tendinte bijuterii pentru Primavara / Vara 2015: Bijuteriile vintage
Bijuteriile cu aspect vintage sunt piese atemporale care adăuga o doză mare de glamour pentru ocazii speciale. Interpretările frumoase ale tendinței pot fi găsite în colecția de primăvară 2015  de la Dolce & Gabbana, care pune accentul pe feminitate. Nu mai puțin uimitoare sunt bijuteriile de lux și bijuteriile regale de la Givenchy, Gucci, Prada, colierele de lux florale de la Oscar de la Renta și altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu